Kontaktujte nás: 731 169 016, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

axxen
Když chcete jíst,
ne konzumovat.
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík
košík je prázdný


Tento vynikající pokrm má své kořeny v japonské kuchyni, ale je oblíbený po celém světě. Jedná se o skvělý příklad toho, jak je třtinová melasa neodolatelná, když ji používáme jako kořenící přísadu.   

  • 1 kuře*Recept kure teryiaki
  • 2 lžíce sójové omáčky*
  • 2 lžíce třtinového cukru*
  • 1 lžička třtinové melasy*
  • 1 lžíce nadrobno nasekaného kořene zázvoru*
  • mořská sůl

Kuře rozporcujeme na menší kousky a z ostatních ingrediencí vytvoříme marinádu. Kousky kuřete marinujeme alespoň 2 hodiny. Kuře poté grilujeme, smažíme nebo pečeme v troubě. Podáváme s rýží.

TIP: Vegetariánská obdoba tohoto receptu spočívá v marinování plátků tofu v teryiaki marinádě, ke které však přidáme lžíci oleje. Marinované tofu grilujeme či smažíme.

* = bio

Jsme česká společnost, která nabízí široký sortiment vysoce kvalitních biopotravin a potravin zdravé výživy, od klasiky, jako je třtinový cukr, javorový sirup, bio oříšky či bio sušené ovoce až po speciality jako bio fair trade čokoláda, bio pivo, bio sirup z agáve či bio sušená třtinová šťáva RAPADURA. V nabídce máme jak výrobky vlastní značky, tak vybrané výrobky jiných značek.

KONTAKTY

bio nebio s.r.o.
Průmyslová zóna 103
267 51 Bavoryně
Telefon: 311 532 039
Mobil: 731 169 016, 734 534 543
E-mail: info@bionebio.cz, objednavky@bionebio.cz

731 169 016
Tyto webové stránky používají k personalizaci reklam a služeb soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Souhlasím