Chocolate Hill

logo_chocolate hill

Chocolate Hill je čokoládovna, jejíž domovem je moravská metropole Brno. Vyrábí zde čokolády bean to bar (od bobu až po tabulku), kdy čokoláda vzniká přímo z kakaových bobů, které si čokoládovna dováží. Boby následně přebírají, praží, drtí, zbavují slupek a několik dní melou – teprve poté jim dají známou obdélníkovou podobu. Čokoládovna splňuje díky bio produkci přísnější požadavky, než konvenční výrobci. Zákazníkům poskytují čokolády vysoké kvality a podporují tak ekologické zemědělství, kde nejsou plodiny geneticky modifikovány a nejsou zatíženy chemickými látkami, které mohou poškodit zdraví. Bio produkce je šetrnější k životnímu prostředí a pomáhá k jeho dlouhodobé udržitelnosti. Smyslem čokoládovny je vyrábět tu nejlepší čokoládu z kvalitních surovin. V čokoládách Chocolate Hill nejsou žádné konzervační látky, aromata, emulgátory či jakákoli aditiva. Pouze kakaové boby, kakaové máslo, třtinový cukr a zajímavé suroviny, které čokolády dochutí, jako jsou chilli papričky, květy levandule nebo třeba himálajská mořská sůl.