Čokoládovna Troubelice

logo-1

Čokoládovna Troubelice je malou rodinnou čokoládovnou z Troubelic na Moravě. Jejich čokoládový příběh začal v roce 2010, kdy si poprvé z Ekvádoru dovezli kakaové boby a jiné kakaové produkty a začali si plnit svůj sen o výrobě kvalitní čokolády. Ekvádorské boby pro výrobu čokolády si zvolili pro jejich výjimečné aroma a chuť, ale i proto, že v této zemi majitelé čokoládovny prožili své dětství. Vybírají si tak nejlepší kakaové boby na známých plantážích a mají perfektní dohled na kvalitou nakupovaných surovin. K výrobě čokolád používají pouze kakaové boby, kakaové máslo a sušenou třtinovou šťávu panelu. Do bílých a mléčných čokolád přidávají ještě sušené mléko. V každé tabulce jejich čokolády lze ochutnat něco ze vzdáleného Ekvádoru, rozmanité a exotické země Jižní Ameriky, ve spojení s poctivou prací malé české firmy, která si zakládá na kvalitě a osobním přístupu. Čokolády neobsahují žádné přidané látky, bílý cukr ani lecitin. Pouze základní složky k výrobě čokolád bean to bar (od bobu po tabulku).